570.00 грн.
100% якість товарів
Швидка доставка по всій країні
Найбільший ассортимент у місті
Замовлення зворотного дзвінка
Наймагічніший і найцікавіший момент приготування хліба вдома — спостерігати крізь скло духовки, як тісто збільшується в об’ємі, підрум’янюється й перетворюється на смачну паляницю. У цій книжці Ібан Ярса, відомий популяризатор випікання домашнього хліба, фудблогер, автор кількох книжок про хліб, журналіст і перекладач, розповідає про все, що він дізнався за роки, присвячені своєму захопленню. Пекарі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке: — основні інгредієнти та прийоми, які слід знати, щоб спекти смачний хліб — понад 30 рецептів з використанням основних технік, презентовані в трьох тематичних розділах — у кожному пояснено нову техніку чи спосіб рецепти супроводжено покроковими фото й варіантами приготування — рекомендації сучасних пекарів, поціновувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції — наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання, що виникають у тих, хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій.
Характеристики | |
Автор | Ярса Ібан |
Категория | Кулінарні книги |
Мова | Українська |
Обкладинка | Тверда |
Рік видання | 2021 |
Серія | Подарункові видання |
Тип товару | Паперова книга |