Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

Школи. Історії кулінарних майстрів і застілля

  • -15%
  • Видавництво: Віхола
  • Код: 746132
  • ISBN: 9786178178864
  • ЄПідтримка: Так
  • ЄКнига: Ні
  • Бонусні бали: 11
  • В Наявності
  • В Наявності 318.00
  • 318.00 грн.

    375.00 грн.

  • Ціна в бонусних балах: 318

100% якість товарів

Швидка доставка по всій країні

Найбільший ассортимент у місті

Замовлення зворотного дзвінка

Марко Черветті пройшов шлях від кухні матері до професійних кухонь у безлічі країн — з Венеції до Піднебесної імперії та назад, а сьогодні його можна зустріти у підвальному барі в центрі Києва чи на виноробні посеред Бессарабії. «Усе дуже просто, достатньо лише мати правильні інгредієнти, любити людство й поважати традиції, як кожен кухар»... Бразильські авокадо та мексиканська кукурудза, таємниці італійських м?ясників і специфіка приготування чорної каракатиці. Книжка Марко Черветті — це ода смакам і текстурам, філософії майстрів, які роками вивіряли свої рецепти, та традиціям, що передавалися з покоління в покоління. Марко розповідає історії застіль та ділиться рецептами, дбайливо відібраними ним під час численних мандрів світом, — від українського борщу та цибулевих пиріжків Доброго Да до карбонари римського майстра і кесадильї з Мехіко-сіті. Марко Черветті — oste (господар, душа закладу), кухар, філософ, поліглот, каліграф. За свою кар?єру працював на безлічі кухонь, викладав каліграфію, був залучений до роботи Венеційського бієнале. Наразі є бренд-шефом у Fozzy Group, живе у Києві, досліджує кухню України.
Характеристики
Автор Марко Черветті
Кількість сторінок 232
Мова Українська
Обкладинка М'яка
Рік видання 2024
Розмір 130х200 мм

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав Конфіденційність даних і згоден з вимогами