Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів 978-966-498-495-6

Збірник рецептур націон. страв та кулінар. виробів

  • -20%
  • Видавництво: Арій
  • Код: 804653
  • ISBN: 978-966-498-495-6
  • В Наявності
  • В Наявності 1460.00
  • 1 460.00 грн.

    1 825.00 грн.

100% якість товарів

Швидка доставка по всій країні

Найбільший ассортимент у місті

Замовлення зворотного дзвінка

До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України № 484 від 06.07.99 р., що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і 30 таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів, а також основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання в галузі ресторанного господарства.

УВАГА! ДРУКОВАНІ ВИДАННЯ ВХОДЯТЬ ЗГІДНО ДОДАТКУ N 3 ДО ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 19 БЕРЕЗНЯ 1994 Р. N 172,  ДО ПЕРЕЛІКУ  ТОВАРІВ НАЛЕЖНОЇ ЯКОСТІ, ЩО НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ОБМІНУ (ПОВЕРНЕННЮ).

Характеристики
Автор Олександр Шалимінов, Т, Дяченко, Л. Кравченко
Кількість сторінок 992
Категория Кулінарія
Мова Українська
Обкладинка Тверда
Рік видання 2022
Розмір 170x240x39мм
Тип товару Паперова книга

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав Конфіденційність даних і згоден з вимогами