Саме той, хто по-справжньому отримує задоволення від приготування їжі, підкаже вам як стати шеф-кухарем на власній кухні. Всесвітньовідомий британський кулінар Джеймі Олівер переконаний, що з його книгою ви пізнаєте основи кухарського мистецтва, навчитеся обирати продукти і готувати з них, навіть якщо ви новачок у цій сфері.Секрети досвідченого кулінара прості та доступні, а тому допоможуть пізнати ази приготування справжніх кулінарних шедеврів, де один чи два компоненти додадуть страві найрізноманітніших смакових відтінків.Фотографії Девіда Лофтуса і Кріса Террі.
| Характеристики |
| Автор |
Джеймі Олівер |
| Вік |
Дорослі |
| Кількість сторінок |
448 |
| Категория |
Кулінарія |
| Мова |
Українська |
| Перекладач |
Геннадій Шпак |
| Рік видання |
2016 |
| Розмір |
190x250 |