Видавництва
100% якість товарів
Швидка доставка по всій країні
Найбільший ассортимент у місті
Замовлення зворотного дзвінка
Нам відомі різноманітні характеристики їжі, однак промислова переробка призводить до того, що її сила невпинно втрачається. Через це люди вже не впевнені, які продукти в наш час є здоровими. Автор має на меті надати можливість споживачам сформувати свою власну думку про їжу, яку вони вживають. Він орієнтується на принцип Анґелуса Сілезіуса і вказує на те, що ми живимося не власне фізичними речовинами, а силою життя, яку вони в собі несуть. У сучасному землеробстві втрачено знання про те, що життя – це перетворене світло. Проте погляд на їжу в біодинамічному землеробстві може допомогти нам по-справжньому проникнути в суть її якості. Книжка дістала широке визнання, і її перекладено багатьма мовами, зокрема – китайською та російською. Книга видана за кошти гранту інституційної підтримки від «Українського інституту книги» для забезпечення стабільної діяльності видавництв в умовах карантину.
| Характеристики | |
| Автор | Отто Вольф |
| Кількість сторінок | 160 |
| Мова | ukr |
| Рік видання | 2020 |
| Тип товару | Електронна книга |
| Доступні формати | EPUB, PDF, MOBI |

